Je aansluitingen regelen

Je aansluitingen regelen

Een verhuizing gaat standaard gepaard met veel plannen en afvinklijstjes: er moet veel geregeld worden. Niet alleen details zoals welke kleur voor welke muur, maar ook moet je ervoor zorgen dat je aansluitingen goed geregeld zijn. Daarmee kunnen wij je een handje helpen met de MaandlastenManager.

MaandlastenManager

MaandlastenManager is een aansluitservice die kosteloos zaken als energie, internet, televisie, water, telefonie en verzekering voor je (nieuwe) woning regelt.

Wil je hulp bij het vinden van de juiste leveranciers? De klantenservice van MaandlastenManager zit voor je klaar!

Laat via onderstaande button je gegevens achter en MaandlastenManager neemt vrijblijvend contact met je op.

Gas, water en energie

Zorg dat je gas-, water- en energieaansluiting goed geregeld zijn voor je nieuwe huis. Dit is meestal niet ingewikkeld, maar wel belangrijk. Je kunt je huidige energieleverancier meeverhuizen naar je nieuwe huis, maar het kan ook lonen om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier. MaandlastenManager adviseert je graag.

Je kunt niet zelf kiezen voor een waterleverancier, dit is regiogebonden welke leverancier je hebt. Het is wel belangrijk om de standen van de watermeter in het oude en nieuwe huis op te nemen.

Is er WiFi?

Thuis is waar de wifi werkt… Het is wel zo prettig als je internet- en tv-aansluiting goed geregeld zijn als je je nieuwe huis betrekt. Niet iedere provider is in elk gebied actief, dus controleer vooraf of je je huidige abonnement(en) kunt meenemen. En wellicht is het goedkoper om over te stappen: laat je adviseren door MaandlastenManager.